Kruiswerk Helpt staat in deze tijden klaar voor iedereen! Misschien red je jezelf prima, of heb je mensen om je heen die jou kunnen helpen. Het kan ook zo zijn dat dat niet het geval is, en dat je wel wat hulp kunt gebruiken! Dan staat Kruiswerk Helpt voor je klaar! Ook mevrouw Te Witt was op zoek naar hulp en besloot de Kruiswerk Hulplijn te bellen. 

De Kruiswerk Hulplijn: een uitkomst voor mevrouw Te Witt

Mevrouw Te Witt (80 jaar) schakelde de hulp in van de Kruiswerk Hulplijn. Ze was zelf ziek geworden en kon daardoor niet meer voor haar dementerende man zorgen: “Ik was zelf ziek, mijn dochter kwam daarom langs om mijn man te verzorgen. Maar de begeleiding van de verzorging was een beetje te veel voor haar.” Daarom schakelde haar dochter de hulp in van de Kruiswerk Hulplijn.

Mevrouw Te Witt was op zoek naar ondersteuning bij onder andere het aankleden en douchen van haar man. Hiervoor is Sensire aangedragen door Kruiswerk Helpt. “Het was heel fijn dat er hulp vanuit Sensire geregeld werd. Ik ben erg tevreden over de interventie.” Inmiddels is mevrouw Te Witt weer gezond en heeft ze de hulp van Sensire niet meer nodig. Wel vindt ze het hartstikke mooi hoe Kruiswerk Helpt mensen ondersteunt in deze tijden. “Het is duidelijk wat Kruiswerk kan betekenen in deze tijd”, zegt mevrouw Te Witt.

‘Het is duidelijk wat Kruiswerk kan betekenen in deze tijd.’
– Mevrouw te Witt

Mevrouw Te Witt is zelf al jaren lid van Kruiswerk. Het was voor haar dan ook logisch om aan te kloppen bij Kruiswerk Helpt. “Als lid van Kruiswerk, trek je daar ook aan de bel.” Ze is erg tevreden met de aanpak: “Het aanbod aan thuiszorginstanties is waanzinnig groot. Heel veel mensen weten niet waar ze aan moeten kloppen. Kruiswerk doet het erg goed door te bemiddelen en doorverwijzen”, aldus mevrouw Te Witt

Hulp nodig of een helpende hand bieden?

Op de website van Kruiswerk Helpt brengen we hulpvragen en –aanbod samen. Of het nu gaat om het doen van boodschappen, het uitlaten van de hond of hulp in huis. Kruiswerk helpt je met het zoeken naar een passende oplossing!

De Kruiswerk Hulplijn is bereikbaar op telefoon 0314 – 357 430 op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. Ook kun je vragen stellen op www.kruiswerkhelpt.nl of stuur een e-mail naar info@kruiswerk.nl.