Hulpvraag en hulpaanbod bij jou in de buurt

Hulp in het huishouden, het maken van een wandeling of is extra ondersteuning welkom? Samen met buurtgenoten, vrijwilligers, organisaties en leveranciers in uw gemeente kijken we hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.

 

Sluit een hulpvraag of hulpaanbod aan? Reageer dan eenvoudig via de reactiebutton of neem contact op met de Kruiswerk Hulplijn. Vind je niet waar je naar op zoek bent? Plaats dan zelf een hulpvraag of hulpaanbod op Kruiswerk Helpt. Wil je graag ondersteuning of advies bij het plaatsen van een hulpvraag of hulpaanbod? Neem dan contact op met de hulplijn.

 

Is er een match? Kruiswerk Helpt bemiddelt dan tussen de hulpvrager en hulpaanbieder zodat het veilig en betrouwbaar is.

 

Op onderstaande kaart worden alle actuele hulpvragen en hulpaanbiedingen van buurtgenoten en vrijwilligers weergegeven. In de lijst wordt naast de hulp van buurtgenoten en vrijwilligers óók het aanbod getoond van professionele dienstverleners en hulpinstanties.

Heb je een vraag of hulp nodig?
Bel dan op werkdagen van 09.00
tot 13.00 uur met de hulplijn.

Heb je een hulpvraag of
hulpaanbod? Plaats deze dan
eenvoudig op Kruiswerk Helpt!

Heeft u een vraag of hulp nodig?
Bel dan op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur met de Kruiswerk Helpt hulplijn.

Heeft u een hulpvraag of
hulpaanbod? Plaats deze dan
eenvoudig op Kruiswerk Helpt!

iPad4Senior
Medipoint
Hulpaanbod: Hulpmiddelen
Bij Medipoint vind je allerlei producten op het gebied van zelfstandig wonen, mobiliteit en gezondheid. Handige hulpmiddelen die het leven met een kleine of grote, tijdelijke of permanente beperking net iets makkelijker maken. Van aangepast bestek tot telefoons met grote toetsen en gipshoezen voor onder de douche. Daarnaast is er ook een uitgebreid assortiment voor moeder en kind met onder meer babyfoons, plaswekkers en borstvoedingsproducten. Op www.medipoint.nl vind je het volledige assortiment of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 088 - 10 20 100.

Type

Categorie

Gemeente

Frequentie

Beschikbaarheid

Uren