Hulpvraag en hulpaanbod bij jou in de buurt

Hulp in het huishouden, het maken van een wandeling of is extra ondersteuning welkom? Samen met buurtgenoten, vrijwilligers, organisaties en leveranciers in uw gemeente kijken we hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.

 

Sluit een hulpvraag of hulpaanbod aan? Reageer dan eenvoudig via de reactiebutton of neem contact op met de Kruiswerk Hulplijn. Vind je niet waar je naar op zoek bent? Plaats dan zelf een hulpvraag of hulpaanbod op Kruiswerk Helpt. Wil je graag ondersteuning of advies bij het plaatsen van een hulpvraag of hulpaanbod? Neem dan contact op met de hulplijn.

 

Is er een match? Kruiswerk Helpt bemiddelt dan tussen de hulpvrager en hulpaanbieder zodat het veilig en betrouwbaar is.

 

Op onderstaande kaart worden alle actuele hulpvragen en hulpaanbiedingen van buurtgenoten en vrijwilligers weergegeven. In de lijst wordt naast de hulp van buurtgenoten en vrijwilligers óók het aanbod getoond van professionele dienstverleners en hulpinstanties.

Heb je een vraag of hulp nodig?
Bel dan op werkdagen van 09.00
tot 13.00 uur met de hulplijn.

Heb je een hulpvraag of
hulpaanbod? Plaats deze dan
eenvoudig op Kruiswerk Helpt!

Heeft u een vraag of hulp nodig?
Bel dan op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur met de Kruiswerk Helpt hulplijn.

Heeft u een hulpvraag of
hulpaanbod? Plaats deze dan
eenvoudig op Kruiswerk Helpt!

Gruitpoort
Hulpaanbod: Telefonische voorleesbrigade
Wilt u ook even lekker een kwartiertje wegkruipen in een mooi verhaal dat u voorgelezen wordt? Samen verdwijnt u even helemaal uit het nu en de zorg van alledag met de Telefonische voorleesbrigade. Aanmelden kan door een e-mailbericht te sturen naar info@gruitpoort.nl onder vermelding van ‘Telefonische voorleesbrigade’, of telefonisch via 0314 – 340 943 op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.
Gruitpoort
Hulpaanbod: Verhalen schrijven
Wilt u in deze tijd graag weer beginnen met schrijven? Dan helpt het schrijfproject Pennenvruchten u! Middels het geven van tips per post of per e-mail helpt Pennenvruchten u op weg. Zodat u weer inspiratie heeft en zin krijgt om verder te schrijven. Pak dus snel pen en papier en doe mee! Aanmelden kan door een e-mailbericht te sturen naar info@gruitpoort.nl onder vermelding van ‘Pennenvruchten’, of telefonisch via 0314 – 340 943 op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.
Mobella
Hulpaanbod: Kapper aan huis
Mobella levert kappers aan huis, zowel voor een gezin met kinderen en mensen die slecht ter been zijn. U kunt lekker thuis blijven en hoeft verder niets voor te bereiden. De thuiskappers nemen alles mee, zelfs de wasbak. U kunt ook in de avonduren en in de weekenden een afspraak kunt maken. U kunt contact opnemen op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur met Kruiswerk Achterhoek en Liemers via telefoonnummer 0314 - 357 430 (optie 2) voor het aanvragen van een kapper aan huis.
Fitavie
Hulpaanbod: Thuis bewegen met Fitavie app
Fitavie is een beweegprogramma dat u iedere dag op een leuke en gerichte manier helpt bewegen. Het programma richt zich op ouderen die zolang mogelijk vitaal genoeg willen blijven met als doel langer thuis wonen. Wilt u thuis blijven bewegen of uw vitaliteit verhogen, dan kunt u dit makkelijk doen met de beweeg app van Fitavie. Via www.fitavie.nl kunt u zich hier eenvoudig voor aanmelden.
Food Connect
Hulpaanbod: Koelverse maaltijden
Bij Food Connect worden uw maaltijden thuisbezorgd. Deze maaltijdservice is gespecialiseerd in heerlijke vers gekookte koelverse gerechten en een handige boodschappenservice voor thuis. Iedere week heeft u keuze uit wisselende gerechten die u zelf samenstelt. U kunt deze bestellen door telefonisch contact op te nemen via 0888 – 10 10 10 op maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 16:30 uur en op zaterdag van 8:30 tot 14:00 uur.
Apetito
Hulpaanbod: Vriesverse maaltijden
Apetito biedt u een breed assortiment met keuze uit ruim 130 vriesverse maaltijden, diverse soepen en desserts. De maaltijden worden met verse ingrediënten bereid en direct na bereiding ingevroren. Op die manier blijven de smaak en voedingswaarden optimaal behouden. De maaltijden kunt u lange tijd in de vriezer bewaren en eenvoudig opwarmen in de magnetron of oven. U kunt deze bestellen door contact op te nemen via 0800 – 023 29 75 op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur.

Type

Categorie

Gemeente

Frequentie

Beschikbaarheid

Uren