Hulpvraag en hulpaanbod bij u in de buurt

Hulp in het huishouden, het maken van een wandeling of is extra ondersteuning welkom? Samen met buurtgenoten, vrijwilligers, organisaties en leveranciers in uw gemeente kijken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen.


Sluit een hulpvraag of hulpaanbod aan? Reageer dan eenvoudig via de reactiebutton of neem contact op met de Kruiswerk Hulplijn. Vindt u niet waar u naar op zoek bent? Plaats dan zelf een hulpvraag of hulpaanbod op Kruiswerk Helpt. Wilt u graag ondersteuning of advies bij het plaatsen van een hulpvraag of hulpaanbod? Neem dan contact op met de hulplijn.


Is er een match? Kruiswerk Helpt bemiddelt dan tussen de hulpvrager en hulpaanbieder zodat het veilig en betrouwbaar is.


Op onderstaande kaart worden alle actuele hulpvragen en hulpaanbiedingen van buurtgenoten en vrijwilligers weergegeven. In de lijst wordt naast de hulp van buurtgenoten en vrijwilligers óók het aanbod getoond van professionele dienstverleners en hulpinstanties.

Heeft u een vraag of hulp nodig?
Bel dan op werkdagen van 09.00
tot 17.00 uur met de hulplijn.

Heeft u een hulpvraag of
hulpaanbod? Plaats deze dan
eenvoudig op Kruiswerk Helpt!

Heeft u een vraag of hulp nodig?
Bel dan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur met de Kruiswerk Helpt hulplijn.

Heeft u een hulpvraag of
hulpaanbod? Plaats deze dan
eenvoudig op Kruiswerk Helpt!

Mobella
Hulpaanbod: Kapper aan huis
Mobella levert kappers aan huis, zowel voor een gezin met kinderen en mensen die slecht ter been zijn. U kunt lekker thuis blijven en hoeft verder niets voor te bereiden. De thuiskappers nemen alles mee, zelfs de wasbak. U kunt ook in de avonduren en in de weekenden een afspraak kunt maken. U kunt contact opnemen op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur met Kruiswerk Achterhoek en Liemers via telefoonnummer 0314 - 357 430 (optie 2) voor het aanvragen van een kapper aan huis.
Fitavie
Hulpaanbod: Thuis bewegen met Fitavie app
Fitavie is een beweegprogramma dat u iedere dag op een leuke en gerichte manier helpt bewegen. Het programma richt zich op ouderen die zolang mogelijk vitaal genoeg willen blijven met als doel langer thuis wonen. Wilt u thuis blijven bewegen of uw vitaliteit verhogen, dan kunt u dit makkelijk doen met de beweeg app van Fitavie. Via www.fitavie.nl kunt u zich hier eenvoudig voor aanmelden.
Food Connect
Hulpaanbod: Koelverse maaltijden
Bij Food Connect worden uw maaltijden thuisbezorgd. Deze maaltijdservice is gespecialiseerd in heerlijke vers gekookte koelverse gerechten en een handige boodschappenservice voor thuis. Iedere week heeft u keuze uit wisselende gerechten die u zelf samenstelt. U kunt deze bestellen door telefonisch contact op te nemen via 0888 – 10 10 10 op maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 16:30 uur en op zaterdag van 8:30 tot 14:00 uur.
Apetito
Hulpaanbod: Vriesverse maaltijden
Apetito biedt u een breed assortiment met keuze uit ruim 130 vriesverse maaltijden, diverse soepen en desserts. De maaltijden worden met verse ingrediënten bereid en direct na bereiding ingevroren. Op die manier blijven de smaak en voedingswaarden optimaal behouden. De maaltijden kunt u lange tijd in de vriezer bewaren en eenvoudig opwarmen in de magnetron of oven. U kunt deze bestellen door contact op te nemen via 0800 – 023 29 75 op maandag tot en met vrijdag tussen 8:00 en 18:00 uur.
Alfasens
Hulpaanbod: Huishoudelijke hulp
Alfasens is aanbieder van huishoudelijke hulp. Naast schoonmaken kan u ook met andere huishoudelijke taken ondersteund worden. Denk bijvoorbeeld aan wassen, strijken, boodschappen doen, koken en medicijnen ophalen. Prijzen zijn vanaf € 15,40 per uur. U kunt contact opnemen op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur met Kruiswerk Achterhoek en Liemers via telefoonnummer 0314 - 357 430 (optie 2) voor het aanvragen van hulp in het huishouden.
Medipoint
Hulpaanbod: Hulpmiddelen
Bij Medipoint vindt u allerlei producten op het gebied van zelfstandig wonen, mobiliteit en gezondheid. Handige hulpmiddelen die het leven met een kleine of grote, tijdelijke of permanente beperking net iets makkelijker maken. Van aangepast bestek tot telefoons met grote toetsen en gipshoezen voor onder de douche. Daarnaast is er ook een uitgebreid assortiment voor moeder en kind met onder meer babyfoons, plaswekkers en borstvoedingsproducten. Op www.medipoint.nl vind u het volledige assortiment of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 088 - 10 20 100.

Type

Categorie

Gemeente

Frequentie

Beschikbaarheid

Uren