Pennenvruchten maakt mensen enthousiast om weer te gaan schrijven

Vele mensen zijn vanwege het coronavirus gedwongen zoveel mogelijk binnen te blijven. Voor mensen in de Achterhoek en Liemers die wat afleiding zoeken is daarom het initiatief Pennenvruchten gestart. Pennenvruchten is in het leven geroepen door Lang Leve Kunst van de Gruitpoort, Boogiewoogie, Kunstwerk Liemers en Kruiswerk Achterhoek en Liemers. Het schrijfproject is opgezet voor iedereen die graag een verhaal of een gedicht schrijft. Of het schrijven graag weer wil oppakken! 

Pennenvruchten helpt u op weg

Het schrijven van een verhaal, een gedicht of het bijhouden van een dagboek: Pennenvruchten is er voor iedereen die van schrijven houdt! Mensen die een duwtje in de goede richting nodig hebben, worden voorzien van handige tips door vrijwilligers. Ook voor mensen die al zijn begonnen, maar die gaandeweg het verhaal vastlopen, is er hulp.

Persoonlijk contact

Mensen die graag tips ontvangen of een duwtje in de juiste richting nodig hebben, kunnen mailen of bellen. Een vrijwilliger van de Gruitpoort helpt schrijvers dan weer op weg.

Opgeven kan op verschillende manieren:

  • Stuur een e-mail met uw naam, telefoonnummer, adres of e-mailadres, onder vermelding van ‘Pennenvruchten.
  • Door te bellen naar de Gruitpoort via 0314 – 340 943, bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.
  • Door te bellen met Kruiswerk via 0314 – 357 430 (optie 2), bereikbaar op maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur. 

Bundeling van verhalen

Een verhaal of een gedicht is natuurlijk persoonlijk. Er wordt nog nagedacht om verhalen die binnenkomen te bundelen of hier een tijdschrift van te maken. Schrijvers die hier meer over willen weten kunnen onderaan hun werk bij het opsturen naam, geboortedatum, adres, woonplaats en telefoonnummer opschrijven. Dit kan worden gestuurd naar info@gruitpoort.nl of per post naar Gruitpoort, Hofstraat 2, 7001 CD Doetinchem.

Deel je bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Nieuws overzicht