Blijdschap bij eenzame ouderen door Telefonische Voorleesbrigade

Senioren moeten in deze tijd erg voorzichtig zijn; zij mogen eigenlijk geen bezoek ontvangen. Dit kan voor eenzaamheid onder ouderen zorgen. Maar de Telefonische Voorleesbrigade brengt vreugde onder deze eenzame ouderen!

Wegdromen bij een voorgelezen verhaal

De vrijwilligers van de Telefonische Voorleesbrigade lezen voor via de telefoon. Samen met u wordt er een verhaal gekozen en een geschikt voorleesmoment, waarna er zes keer een kwartier wordt voorgelezen. Dus ga er even lekker voor zitten en droom weg bij een mooi verhaal!

Omroep Gelderland bezocht mevrouw Plant

Ook Omroep Gelderland pikte dit op en ging op bezoek bij mevrouw Plant, die heel blij is met de voorleesbrigade. Ze voelt zich eenzaam, is normaal gesproken erg actief en zit nu noodgedwongen binnen. Zodra de telefoon gaat verschijnt er een glimlach op haar gezicht: het is de Telefonische Voorleesbrigade. Bekijk het hele fragment van Omroep Gelderland hier:

Gratis voor iedereen

De Telefonische Voorleesbrigade is een initiatief van Lang Leve Kunst en Noaberschap en de Gruitpoort en is ontwikkeld in samenwerking met Kruiswerk Achterhoek en Liemers. De Telefonische Voorleesbrigade is volledig op vrijwilligers gebouwd. Hierdoor kan iedereen gratis gebruik maken van de voorleesservice. Bent u geïnteresseerd? Mail dan uw naam, telefoonnummer en woonplaats naar info@gruitpoort.nl of neem telefonisch contact op met de Gruitpoort via 0314 – 340 943 (maandag, woensdag, vrijdag van 10:00 – 13:00 uur). Aanmelden kan ook door te bellen met Kruiswerk op 0314 – 357 430 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 – 13:00 uur).

Deel je bericht

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Nieuws overzicht