Hulpvraag en hulpaanbod bij jou in de buurt

Hulp in het huishouden, het maken van een wandeling of is extra ondersteuning welkom? Samen met buurtgenoten, vrijwilligers, organisaties en leveranciers in uw gemeente kijken we hoe we jou het beste kunnen ondersteunen.

 

Sluit een hulpvraag of hulpaanbod aan? Reageer dan eenvoudig via de reactiebutton of neem contact op met de Kruiswerk Hulplijn. Vind je niet waar je naar op zoek bent? Plaats dan zelf een hulpvraag of hulpaanbod op Kruiswerk Helpt. Wil je graag ondersteuning of advies bij het plaatsen van een hulpvraag of hulpaanbod? Neem dan contact op met de hulplijn.

 

Is er een match? Kruiswerk Helpt bemiddelt dan tussen de hulpvrager en hulpaanbieder zodat het veilig en betrouwbaar is.

 

Op onderstaande kaart worden alle actuele hulpvragen en hulpaanbiedingen van buurtgenoten en vrijwilligers weergegeven. In de lijst wordt naast de hulp van buurtgenoten en vrijwilligers óók het aanbod getoond van professionele dienstverleners en hulpinstanties.

Heb je een vraag of hulp nodig?
Bel dan op werkdagen van 09.00
tot 13.00 uur met de hulplijn.

Heb je een hulpvraag of
hulpaanbod? Plaats deze dan
eenvoudig op Kruiswerk Helpt!

Heeft u een vraag of hulp nodig?
Bel dan op werkdagen van 09.00 tot 13.00 uur met de Kruiswerk Helpt hulplijn.

Heeft u een hulpvraag of
hulpaanbod? Plaats deze dan
eenvoudig op Kruiswerk Helpt!

Alfasens
Hulpaanbod: Huishoudelijke hulp
Alfasens is aanbieder van huishoudelijke hulp. Naast schoonmaken kan u ook met andere huishoudelijke taken ondersteund worden. Denk bijvoorbeeld aan wassen, strijken, boodschappen doen, koken en medicijnen ophalen. Prijzen zijn vanaf € 15,40 per uur. U kunt contact opnemen op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur met Kruiswerk Achterhoek en Liemers via telefoonnummer 0314 - 357 430 (optie 2) voor het aanvragen van hulp in het huishouden.
Medipoint
Hulpaanbod: Hulpmiddelen
Bij Medipoint vindt u allerlei producten op het gebied van zelfstandig wonen, mobiliteit en gezondheid. Handige hulpmiddelen die het leven met een kleine of grote, tijdelijke of permanente beperking net iets makkelijker maken. Van aangepast bestek tot telefoons met grote toetsen en gipshoezen voor onder de douche. Daarnaast is er ook een uitgebreid assortiment voor moeder en kind met onder meer babyfoons, plaswekkers en borstvoedingsproducten. Op www.medipoint.nl vind u het volledige assortiment of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 088 - 10 20 100.

Type

Categorie

Gemeente

Frequentie

Beschikbaarheid

Uren