Hulpvraag en hulpaanbod bij u in de buurt

Hulp in het huishouden, het maken van een wandeling of is extra ondersteuning welkom? Samen met buurtgenoten, vrijwilligers, organisaties en leveranciers in uw gemeente kijken we hoe we u het beste kunnen ondersteunen.


Sluit een hulpvraag of hulpaanbod aan? Reageer dan eenvoudig via de reactiebutton of neem contact op met de Kruiswerk Hulplijn. Vindt u niet waar u naar op zoek bent? Plaats dan zelf een hulpvraag of hulpaanbod op Kruiswerk Helpt. Wilt u graag ondersteuning of advies bij het plaatsen van een hulpvraag of hulpaanbod? Neem dan contact op met de hulplijn.


Is er een match? Kruiswerk Helpt bemiddelt dan tussen de hulpvrager en hulpaanbieder zodat het veilig en betrouwbaar is.


Op onderstaande kaart worden alle actuele hulpvragen en hulpaanbiedingen van buurtgenoten en vrijwilligers weergegeven. In de lijst wordt naast de hulp van buurtgenoten en vrijwilligers óók het aanbod getoond van professionele dienstverleners en hulpinstanties.

Heeft u een vraag of hulp nodig?
Bel dan op werkdagen van 09.00
tot 17.00 uur met de hulplijn.

Heeft u een hulpvraag of
hulpaanbod? Plaats deze dan
eenvoudig op Kruiswerk Helpt!

Heeft u een vraag of hulp nodig?
Bel dan op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur met de Kruiswerk Helpt hulplijn.

Heeft u een hulpvraag of
hulpaanbod? Plaats deze dan
eenvoudig op Kruiswerk Helpt!

Bibliotheek
Hulpaanbod: Luisterboeken voor iedereen
De Bibliotheek heeft een extra selectie mooie luisterboeken toegevoegd. Voor iedereen, dus ook als u geen lid bent van de Bibliotheek kunt u heerlijk luisteren naar een boek! Ga naar www.onlinebibliotheek.nl en bekijk het aanbod. Als extra dienstverlening organiseert de Bibliotheek een aparte helpdesk voor digitale vragen rondom bijvoorbeeld de online bibliotheek. U kunt hiervoor bellen op werkdagen van 10.00 tot 14.00 uur naar 0314 – 33 34 45.
iPad4Senior
Hulpaanbod: Online smartphone cursus
Wilt u ook blijven bijleren over uw smartphone, tablet of computer? iPad4Senior organiseert in deze periode verschillende online lessen met uiteenlopende thema’s zoals ‘Videobellen met de pc of laptop’ of ‘Corona apps of niet’. De eerstvolgende cursus is op onderdag 18 juni: ‘Fietsen met fietsapps’. Wilt u meedoen aan de onlinecursussen? Stuur dan een e-mail naar info@ipad4senior.nl. U ontvangt dan meer informatie over hoe u de onlinecursussen kunt volgen.
Gruitpoort
Hulpaanbod: Telefonische voorleesbrigade
Wilt u ook even lekker een kwartiertje wegkruipen in een mooi verhaal dat u voorgelezen wordt? Samen verdwijnt u even helemaal uit het nu en de zorg van alledag met de Telefonische voorleesbrigade. Aanmelden kan door een e-mailbericht te sturen naar info@gruitpoort.nl onder vermelding van ‘Telefonische voorleesbrigade’, of telefonisch via 0314 – 340 943 op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.
Gruitpoort
Hulpaanbod: Verhalen schrijven
Wilt u in deze tijd graag weer beginnen met schrijven? Dan helpt het schrijfproject Pennenvruchten u! Middels het geven van tips per post of per e-mail helpt Pennenvruchten u op weg. Zodat u weer inspiratie heeft en zin krijgt om verder te schrijven. Pak dus snel pen en papier en doe mee! Aanmelden kan door een e-mailbericht te sturen naar info@gruitpoort.nl onder vermelding van ‘Pennenvruchten’, of telefonisch via 0314 – 340 943 op maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur.

Type

Categorie

Gemeente

Frequentie

Beschikbaarheid

Uren